Carrolsin kadottua Lahdesta ja lähestulkoon kaikkialta muualtakin Suomesta ei enää pääse Clubin majoneesista nauttimaan. Omasta mielestä paras kastike verrattuna mihin tahansa kilpailijaan.
Kysymys kuuluukin, onko kukaan yrittänyt tuota kastiketta kotioloissa jäljentää edes jotenkin onnistuneesti? Sen verran erikoisen makuinen se on, että itse en kyllä osaa edes maistaa mitä siihen on laitettu.
Carrolssin sivuilta löytyy suuntaa:
http://www.carrols.fi/fi/tuotteet
Pizzat ja Kebabit kun on jo käsitelty...
ps. kelpaa mulla Big Macin kastike myös...
Clubburger ja sen Royal-kastike
Valvoja: ffp jäsenet
Tuossa parikin vaihtoehtoa.....
McDonald's® Big Mac Sauce® ("Special Sauce")
If you like Big Macs, it's probably because of that tasty
"secret" spread that is plopped onto both decks of the world's
most popular double-decker hamburger. So what's so special
about this sauce? After all, it's basically just thousand island
dressing, right? Pretty much. But this sauce has a bit more sweet
pickle relish in it than a typical thousand island salad slather.
Also, I found that this clone comes close to the original with the
inclusion of French dressing. It's an important ingredient -
ketchup just won't do it. That, along with a sweet & sour flavor
that comes from vinegar and sugar, makes this sauce go well on
any of your home burger creations, whether they're Big Mac clones
or not. This is the closest "special sauce" clone you'll find
anywhere.
1/2 cup mayonnaise
2 tablespoons French dressing
4 teaspoons sweet pickle relish
1 tablespoon finely minced white onion
1 teaspoon white vinegar
1 teaspoon sugar
1/8 teaspoon salt
1. Combine all of the ingredients in a small bowl. Stir well.
2. Place sauce in a covered container and refrigerate for several
hours, or overnight, so that the flavors blend. Stir the sauce a
couple of times as it chills.
Makes about 3/4 cup.
-----------------------------------------------
McDonald's Big Mac Sauce
Yield: 2 Cups
1 c Miracle Whip
1/3 c sweet relish
1/4 c French dressing (orange not red)
1 T sugar
1/4 t black pepper
1 t minced onion
Mix Ingredients Well.
McDonald's® Big Mac Sauce® ("Special Sauce")
If you like Big Macs, it's probably because of that tasty
"secret" spread that is plopped onto both decks of the world's
most popular double-decker hamburger. So what's so special
about this sauce? After all, it's basically just thousand island
dressing, right? Pretty much. But this sauce has a bit more sweet
pickle relish in it than a typical thousand island salad slather.
Also, I found that this clone comes close to the original with the
inclusion of French dressing. It's an important ingredient -
ketchup just won't do it. That, along with a sweet & sour flavor
that comes from vinegar and sugar, makes this sauce go well on
any of your home burger creations, whether they're Big Mac clones
or not. This is the closest "special sauce" clone you'll find
anywhere.
1/2 cup mayonnaise
2 tablespoons French dressing
4 teaspoons sweet pickle relish
1 tablespoon finely minced white onion
1 teaspoon white vinegar
1 teaspoon sugar
1/8 teaspoon salt
1. Combine all of the ingredients in a small bowl. Stir well.
2. Place sauce in a covered container and refrigerate for several
hours, or overnight, so that the flavors blend. Stir the sauce a
couple of times as it chills.
Makes about 3/4 cup.
-----------------------------------------------
McDonald's Big Mac Sauce
Yield: 2 Cups
1 c Miracle Whip
1/3 c sweet relish
1/4 c French dressing (orange not red)
1 T sugar
1/4 t black pepper
1 t minced onion
Mix Ingredients Well.
royal majoneesi nimellä tuo kulki, kun sitä on joskus tullut tuhansiin burgereihin laitettua, helppohan lahdesta on ajella helsinkiin syömään :) täältä pohjoisesta liian pitkä matka, mutta aina helsingissä käydessään pakko käydä clubilla.
sehän varmaan vuoropäälliköstä riippuu möisikö ne koko tuubin siinä tiskillä sitä majoneesia mukaan vietäväksi.
sehän varmaan vuoropäälliköstä riippuu möisikö ne koko tuubin siinä tiskillä sitä majoneesia mukaan vietäväksi.
Tota Big Mac kastiketta joskus teinkin, juuri tolla ohjeella mikä sivulla onkin nyt näkyvissä. Ei ollut niin lähellä orkkista, että olis toiste tullut tehtyä. Tuo French Dressing eli ranskalainen kastike lienee tärkeässä roolissa, niitä kuitenkin löytynee aika monenlaista.
Täytyy tuota kuitenkin nyt testata taas uudestaan.
Heh, huomenna mennäänkin Carrolssiin... Ei pelkästää sen takia, emäntä haluaa shoppailla, mutta sainpahan minäkin hyvän syyn lähteä mukaan! Clubi ja Big Carolina....nam. Oispa joku tarjous päällä.
Vielä ku joku loihtis tollasen Club-kastikkeen ohjeen jakoon....
Jenkitkin kaipailevat Carrolsia ja kateellisina ihailevat Suomea:
http://www.roadfood.com/forums/topic.as ... hichpage=3
Täytyy tuota kuitenkin nyt testata taas uudestaan.
1 kuppi on noin 2,5 dl,ainakin amerikkalaisten ja brittiläisten mittojen mukaan.
Eli siis ohjeesi suomeksi:
1,25 dl majoneesia
2 rkl ranskalaista kastiketta
4 tl kurkkusalaattia
1 rkl hienoksi hakattua sipulia
1 tl valkoista viinietikkaa
1 rkl sokeria
1/8 tl suolaa
Yhdistä kaikki ainekset pienessä kulhossa,sekoita hyvin.
Laita kastike peitettyyn astiaan ja pane se jääkaappiin yön yli,jotta maku tasaantuu.Sekoita kastiketta pari kertaa kun se jäähtyy.
Kastiketta tulee noin 2 dl
Heh, huomenna mennäänkin Carrolssiin... Ei pelkästää sen takia, emäntä haluaa shoppailla, mutta sainpahan minäkin hyvän syyn lähteä mukaan! Clubi ja Big Carolina....nam. Oispa joku tarjous päällä.
Vielä ku joku loihtis tollasen Club-kastikkeen ohjeen jakoon....
Jenkitkin kaipailevat Carrolsia ja kateellisina ihailevat Suomea:
http://www.roadfood.com/forums/topic.as ... hichpage=3
Palaa sivulle “Yleinen - muut aiheet”
Paikallaolijat
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa