Tuvassa on induktioliesi ja siihen on hakusessa hyvä ja kestävä paistinpannu. On tullut kokeiltua erilaisia teflon pannuja ja tätä "hienoa valkoista" (mikä se pinnoite olikaan mihin ei pitäisi mitään tarttua... Paskat!) mutta tähän asti ollu kokemukset huonoja. Osa pannuista ei lämpiä kunnolla, joissain pinnote menee rikki (ei pestä koneessa, ei hierota metallia), tämä valkoinen pannu menny ruskeaksi eikä saa puhdistettua... Vielä en oo näitä julkkiskokkien nimikkopannuja kokeillu, onko kokemuksia että onko ne hyviä?
Tai onko ylipäätään tullu vastaan joku hyväksi havaittu pannumallisto joka lämpiää hyvin, helposti puhdistettava ja on kestävä pidempäänkin käyttöön?
Hyvä paistinpannu induktioliedelle hakusessa
Valvoja: ffp jäsenet
-
- -
- Viestit: 16030
- Liittynyt: 23.7.2003 9:30
- Viesti:
-
- -
- Viestit: 1219
- Liittynyt: 31.10.2004 21:43
Mulla puolen vuoden käytön jälkeen alkanut Swiss diamondin pinnoite hajoomaan, tai jotain hämminkiä. Puolessa pannussa "kraatereita" joihin paska tarttuu kiinni. Toivottavasti maanantaikappale ja uusi tulee tilalle. Muuten kyllä hyvä pannut on ollut.
Edellinen Scanpan kesti muistaakseni kolmisen vuotta, jonka jälkeen pinnoite alkoi ominaisuuksiltaa olevan lähempänä takiaisnauhaa kuin teflonia. Pointsit kyllä valmistajalle takuunhoidosta vaikka kuukauden siinä taisikin kestää, uusi tuli tilalle ja geneerinen kirje "välillä valmistuksessa tulee sutta...".
Scanpan oli keraamisella perusliedellä käytetty, ja nyt Swiss diamond induktiolla.
Edellinen Scanpan kesti muistaakseni kolmisen vuotta, jonka jälkeen pinnoite alkoi ominaisuuksiltaa olevan lähempänä takiaisnauhaa kuin teflonia. Pointsit kyllä valmistajalle takuunhoidosta vaikka kuukauden siinä taisikin kestää, uusi tuli tilalle ja geneerinen kirje "välillä valmistuksessa tulee sutta...".
Scanpan oli keraamisella perusliedellä käytetty, ja nyt Swiss diamond induktiolla.
Just tuollanen "tv:stä tuttu" cerafit on ja nopeaan meni ruskeaksi eikä puhdistu millään.
Mites nuo Hackmanin Kovanaamat? Onko kokemuksia? http://www.netanttila.com/shop/m20/fi/n ... 056--malli Tuossa lukee tosin että optimoitu keraamiselle mutta käy kaikkiin liesiin.
Tutkailen noita mamma-palstoja asiaan liittyen ja siellä vaihtelevat kokemukset Scanpanista. Ja samoin tuntuu olevan Swiss Diamondista. Vaikka ei kaikkea lukemaansa kannata uskoa...
Mites nuo Hackmanin Kovanaamat? Onko kokemuksia? http://www.netanttila.com/shop/m20/fi/n ... 056--malli Tuossa lukee tosin että optimoitu keraamiselle mutta käy kaikkiin liesiin.
Tutkailen noita mamma-palstoja asiaan liittyen ja siellä vaihtelevat kokemukset Scanpanista. Ja samoin tuntuu olevan Swiss Diamondista. Vaikka ei kaikkea lukemaansa kannata uskoa...
Mä käytän de Buyer Mineral-sarjan pannuja.
http://www.debuyer.com/en/products/mineral-b-element-0
Löytyy myyjiä Suomestakin, mutta omat taisi tulla Ranskasta, josta sai melkeen kolme samaan hintaan kuin Suomesta yhden.
Lisäksi löytyy pari Tefalin pannua, joista toinen on Jamie Oliver.
Näissä on just se, että halpaa ja hyvää ei ole. Eli ku viitisen kymmpiä ku sijoittaa, niin saa jo jotain.
http://www.debuyer.com/en/products/mineral-b-element-0
Löytyy myyjiä Suomestakin, mutta omat taisi tulla Ranskasta, josta sai melkeen kolme samaan hintaan kuin Suomesta yhden.
Lisäksi löytyy pari Tefalin pannua, joista toinen on Jamie Oliver.
Näissä on just se, että halpaa ja hyvää ei ole. Eli ku viitisen kymmpiä ku sijoittaa, niin saa jo jotain.
Tuli ostettua induktioliedelle suunniteltu Fiskarsin pannu kun mammapalstoilla löyty siitä vähiten moitittavaa. Joku liidelin pannu on kuulemma hyvä mutta sen takia en Lidliin vaivaudu. Nyt ensimmäisen käyttökokemuksen perusteella lämpiää nopeaa ja tasaisesti sekä puhdistui helposti. Plussa mahdollisuus uunikäyttö mutta jäänee vähemmälle se. Aika näyttää miten pinnoite kestää.
Palaa sivulle “Yleinen - muut aiheet”
Paikallaolijat
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 58 vierailijaa