Osaston säännöt... LUE!

Esittele oma ajoneuvosi

Valvoja: ffp jäsenet

Heikki J.
admin
Viestit: 8303
Liittynyt: 16.7.2003 19:59
Viesti:

Osaston säännöt... LUE!

ViestiKirjoittaja Heikki J. » 3.10.2007 19:28

Tämä osasto on tarkoitettu tämän keskustelupalstan käyttäjien oman kaluston esittelyyn.

Kirjoita autostasi, moottoripyörästäsi tai vaikka traktoristasi lyhyt esittely ja liitä aiheeseen 1-2 kuvaa (max leveys 600 pikseliä). Jos kuvia on enemmän, laita ne linkkeinä. Mikäli autosi tiedot muuttuvat, päivitä tietoja alkuperäiseen aiheeseen, älä aloita uutta keskustelua. Jos sinulla on halua esitellä projektiasi kattavin työvaihekuvin ja kertomuksin, siirry projektiosiolle.

Jos turhaan nostat kalustoesittelyäsi ylös, aihe lukitaan. Kalustoa saavat muut kommentoida hyvän maun rajoissa, asiattomat kommentit pyritään siivoamaan.
Tyyliin "tonttiin ja isompaa vannetta alle"-kommentit voi jättää kirjoittelematta!

Jos haluat siis ajoneuvosi kuvan näkyville, laita se ensin jonnekin nettiin näkyville ja linkitä sitten tänne. Muista sääntö kuvien määrästä ja koosta!

Kannattaa myös panostaa viestiin, mielummin hetki enemmän aikaa ja muutama sananen enemmän asiaa kuin hölmöltä näyttävä yksi rivi tekstiä ja linkki jonnekin interwebin syövereihin.

Uusi sääntö (4.10.2007 klo 14:20): Käytä kuvaavaa otsikkoa! EI tyyliin "mun volkkari", vaan pistä otsikkoon kuvaavat tiedot, eli merkki ja malli. Lempinimeä saat lisänä käyttää, jos ajoneuvollasi sellainen on...

Palaa sivulle “Kävijöiden kalusto”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa