info

 • Mikä ffp oikein on?

  ffp Ry:n yhdistysrekisterinro 179215 (rekisteröity 5/00)

  ffp (aiemmin Fast Fruit’s performance/FFp motorsport) on harrasteautoihin ja -autoiluun keskittynyt yhdistys. Meitä kaikkia yhdistää kiinnostus Volkswagen-konsernin tuotteisiin, mutta emme ylenkatso muitakaan automerkkejä.

  ffp sai alkunsa vuonna 1996, kun perustajajäsenet Iisak ja Vesku olivat ilmoittaneet autonsa Turussa pidettävään Hod Rod Expoon. Tapahtuman järjestäjä Mikael Forsman kyseli ennen näyttelyä mikä osastolle pistettäisiin nimeksi? Nimeä mietittiin kuumeisesti, ja kun kyseisillä autoilla oli jo lempinimet olemassa (chiquita ja luumu), alkoi osastonkin nimi pikkuhiljaa hahmottua.

  Fast Fruit´s performance järjesti ensimmäisen pienimuotoisen ratapäivänsä vuonna 1997, ja siitä eteenpäin ratapäiviä on pidetty joka vuosi. Kyseinen ratapäivä tunnetaan nykyisin nimellä Sunday on RACETRACK, tapahtuman järjestelyistä on sittemmin vastannut myös OCF sekä HCoF, joka on nyttemmin jäänyt pois.

  Olemme vuosittain osallistuneet useisiin näyttelyihin (muutama pokaalikin on muistoksi kertynyt…) ja moottoriratoja on kierretty ahkerasti niin kesällä kuin talvellakin. Pelkästään Suomen kiertämiseksi ei harrastusta olla jätetty, ja siitä kiitokseksi palkintoja jäsenautoille on tullut mm. Ruotsista ja Saksasta.

  Vuonna 2000 Fast Fruit´s performance rekisteröitiin yhdistysrekisteriin ja kutsumanimeksi muodostui pikkuhiljaa FFp motorsport. Kerhon nettisivut olivat jo tuolloin saavuttaneet suuren suosion alanharrastajien keskuudessa.

  Yhdistyksen jäsenmäärä on kasvanut tasaisen varmasti, ja on tällä hetkellä hieman yli 40. Loppuvuonna 2007 yhdistyksen virallinen nimi muutettiin ffp ry:ksi, samalla uudistui logo ja nettisivusto.