Räyskälä 2013

 • Räyskälä 2013. Boxer Speed Day

  Kauden kolmas ratapäivä kurvailtiin osana Boxer Speed Day tapahtumaa Räyskälän lentokenttäradalla. Päivän sää oli epävakainen ja molemmat lähdöt ajettiin täysin märällä radalla. Kapea, pomppuinen ja liukas rata tarjosikin tapahtumia vähintäänkin riittävästi.

  Lähtö 1, 10 kierrosta

  Räyskälässä ei ajettu aika-ajoa lainkaan tiukan aikataulun vuoksi, joten ensimmäiseen lähtöön startattiin sarjatilanteen mukaisessa käännetyssä järjestyksessä. Heikki paalulta ja Rolle viimeisestä ruudusta. Tällä tarjottiin myös yleisölle nähtävää koko kymmenen kierroksen ajalle, sillä Räyskälän radalla ohittaminen ei ole helppoa. Varsinkaan sateella.

  Haapala raivasi tiensä seitsemännestä ruudusta voittoon. Kärkipaikka vaihtui kisan viimeisessä mutkassa.

  1. Haapala
  2. Tero V.
  3. Rolle
  4. Heikki J.
  5. Pena K.
  6. Marko
  7. Justus
  8. Dopi
  9. Zero

  Lähtö 2, 10 kierrosta

  Toisen startin lähtöruudukko muodostui totuttuun tapaan ensimmäisen lähdön tulosten mukaisesta käännetystä järjestyksestä. Haapalan suoritus oli jälleen lähes maaginen, ja mies otti kauden toisen tuplavoittonsa. Zero nousi ensimmäistä kertaa palkintopallille ja oli hienosti toinen.

  1. Haapala
  2. Zero
  3. Rolle
  4. Tero V.
  5. Dopi
  6. Justus
  7. Marko
  8. Heikki J.
  9. Pena K.

  Sarjapisteissä kärjessä jatkaa Rolle. Haapala on noussut jo toiseksi, vaikka häneltä jäi ensimmäinen kisa ajamatta. Kausi päättyy 4 viikon päästä Botniaringille.