Motopark 2012

 • Motopark 2012

  ffp cup 2012 kilpailukauden viimeiset kilpailulähdöt ajettiin sateisessa ja viileässä säässä Motoparkin haastavalla radalla. Ennen viimeistä viikonloppua oli vielä moni sijoitus ratkaisematta, koko kauden voittajakin oli vielä täysin kiinni näiden lähtöjen lopputuloksista. Haapalan ja Rollen välinen taistelu kauden voitosta jäi viimeiseen lähtöön, Rollen ottaessa muutamalla pisteellä Haapalaa kiinni ensimmäisessä.

  Haapala onnistui kuitenkin toisessa lähdössä ajamaan maaliin Rollen edellä ja tämä riitti sarjamestaruuteen. Mestaruus oli katkolla vielä viimeisessä mutkassa, kun Tero V. sai painostettua Haapalan tekemään pienen ajovirheen. Haapalan pienen ulosajon seurauksena oli kuitenkin vain lähdön kakkostilan menetys.

  Toisen lähdön voittoon ajanut Heikki sai vauhdin kuntoon kauden viimeisissä lähdöissä ja oli lähellä jopa nousta sarjassa kolmanneksi. Tero V. onnistui kuitenkin myös molemmissa lähdöissä ajamaan virheettömän ajon ja kun Petri E. oli joutunut jättämään Motoparkin lähdöt kokonaan väliin, oli sarjan kolmostila Teron hallussa viikonlopun runsaan pistesaldon ansiosta.

  Kuvia Motoparkin osakilpailusta.

  1.Kilpailulähtö

  Sulussa sakkosekunnit
  1. Tero V.
  2. Rolle
  3. Justus
  4. Haapala
  5. Heikki J.
  6. Dopi
  7. Zero
  8. Marko

  2. Kilpailulähtö

  1. Heikki J.
  2. Tero V.
  3. Haapala
  4. Justus
  5. Rolle
  6. Marko
  7. Zero
  8. Dopi

  Näiden lähtöjen jälkeen kauden lopputulokset, jokaiselta kuljettajalta on vähennetty kokonaispisteistä huonoin sijoitus.

  Sarjatilanne 8 / 8

  1. Haapala 59
  2. Rolle 56
  3. Tero V. 49
  4. Heikki J. 32
  5. Petri E. 31
  6. Justus 26
  7. Marko 21
  8. Dopi 19
  9. Zero 7