1.9 alh rynkytys ongelma

Vain dieseleihin liitttyvät asiat

Valvoja: ffp jäsenet

Viri_pöpö
uusi tulokas
Viestit: 1
Liittynyt: 15.3.2019 0:03

1.9 alh rynkytys ongelma

ViestiKirjoittaja Viri_pöpö » 15.3.2019 0:34

Morjes! Osaisko kukaan neuvoa? Autona mk4 golf 1.9 alh moottorilla...ongelma vaivannu jo pitkää...elikkä probleema on rynkytys/koneen loikkiminen hidastaessa esim 30km/h - 0km/h

Vaihoin suuttimet vakioon..tuntu että isommilla rynkytti iQ ollessa jo 3.2 nyt vakioilla iQ 3.7 ja pelaa kohtuu hyvin...vedot melko laimeen tuntuset.. mutta eniten ottaa päähä tuo rynkytys...ohjelma vikaa näissä 018 loppusis ecuis on ilmeisesti ollu...pöydältä löytys 110hv ahf koneen pumppu joka purettu...mutta mites on käykö tuo 110hv pumpun kansi 90hv alh motin pumppuu? Ulkosestihan nuo on samanlaisii.... mutta tullu lueskeltuu että määränsäätimis ois liikkuvuudes /kääntyvyyden liikeradois eroja? Eilen tutkailin tota 90hv omaa pumppua otin määränsäätimen kopan irti ja liikuttelin "liipasinta" ja tuntu ettei palaudu kunnolla ihan pohjille? 110hv pumpun liipasin kyllä palautuu! Eli onko tuola "säätimen" sydämmessä jokin jousi.. joka vois olla kuoleentunu?

Suuttimien aukasupaineet on säädätetty...
Pumpun ennakkoa en ole päässy tarkistaa...kun en omista omaa läppärii...

Mut apuja olis kiva tuohon probleemaa saada :) ja jos jollaa olis laitteet vantaan suunnil vilkasta noita ennakoita ja arvoja! Niin toki korvausta vastaan :)

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa

© since 2000 - ffp