Bor-4

'05 Suomeen tuodun Boran edellinen omistaja oli Wolfsburgin VW-tehtaan työntekijä, eli WOB kilvet koristivat aikanaan tämän Boran keulaa Saksanmaalla.

Alustaksi on sittemmin laitettu FK Königsport Konin iskareilla. Vanteina pyörii edessä BBS Le Mans 8.5"x18" ja takana BBS Le Mans 9.5"x18", joille on kietaistu 225/35-18" Michelinit joka kulmaan.Moottori on 2.8 V6 24v, josta vakiona löytyy 204hv, mutta hieman kutiteltuna tehokäyrä on noussut n.220 hv:n (Bora oli penkitetty Saksassa). Borassa on Haldex-neliveto, joka pitää kurissa liikennevaloista lähdettäessä sutimisen.
Täysnahkasisusta on tehtaalta saanut nimen Hellbeige, josta on kaikki jalopuujäljitelmä osat vaihdettu Sport Edition koelaudanlistoihin ja nahkaiseen vaihdekepinnuppiin, joka on V6 ja 4motion tekstein varustettu. Borassa on VW:n navigaattori ja tehdasoptio stereopaketti 6-levyn cd-vaihtajalla, GSM-puhelin keskikyynärnojassa ja VW Sharanin hengarit etupenkkien niskatukien takana, TT:n poljinpinnat on asennettu polkimiin ja New Beetle RSi:n kiillotetut lukonnupit oviin. Originelli ruori viskattu puujäljitelmineen pois mustanahkaisen Raid Airbag-ratin tieltä.


Ulkokuori on koristeltu Boran omalla kromilistapaketilla, jossa etulista on Japanin mallista ja maski on vaihtunut -04 Boran kromimaskiin. Kuskinsivupeili vaihtui myös pieneen Japaninmalliseen, takaluukku ja valot vuorostaan USA Jetta IV -mallisiin tekeleisiin, kaikki osat on alkuperäisiä VW:n osia.


Mainosta ffp.fi sivustolla.
Ota yhteyttä