Patticaddy

Vuosimallin -97 Caddy (9KV) tilattiin MDComprex:n Dopilta. Saksasta tullut auto oli valkoinen,voimanlähteenä 1.9 imudiesel ja hieman kolaroitu mikä tiedettiin jo ostovaiheessa.

Caddy on tullattu suomeen henkilöautona ja muutoskatsastettu pakettiautoksi dieselveron pienentämiseksi. Koritöiden jälkeen Caddy on saanut Neopinta Oy:n käsittelyssä uuden vaaleansinisen värin päälleen. Kasausvaiheessa myös alusta on päivitetty korkeussäädettäväksi.Eri vannevaihtoehdoista päädyttiin Dopin toimittamiin 7,5x16 KT4 Keskineihin 215/40 renkailla.

Takaikkunoiden tummennuksen on hoitanut Mainospalvelu DiLoGo. Alkuperäiset etulyhdyt joutuivat väistymään uusien brassi polon (6KV) lyhtyjen tieltä.Heti ensikilometreillä havaittuun tehonpuutteeseen löytyi lääke Dopin toimittamasta -98 Polo variantin konehuoneesta. 1.9 Tdi:n (ALE) yhdeksänkymmentä hevosta voimansiirtoineen on saanut uuden kodin Caddyn konehuoneesta. Koneen hengitystä on paranneltu samalla ProTurbon modifioimalla hybridillä.Polon etupuskurin alahelma värjättiin sinisen sävyyn ja asennettiin Caddyn keulalle jotta Tdi:n cooleri saisi viileämmät oltavat. Myös sisustaan on tehty pieniä muutoksia. Osittain maalaamalla ja toisaalla verhoilemalla alcantaralla. Niistä myöhemmin lisää kunhan kaikki valmistuu.Mainosta ffp.fi sivustolla.
Ota yhteyttä