VW Vento 1.8T 20v

Villen Venton konepellin alta on muutaman vuoden ajan löytynyt 16-venttiilinen mk3 GTI-Golfin kone, mutta tekniikka on nyt päivittymässä uudempaan sukupolveen, kun pellin alle ollaan ahtamassa Audi A3:n 20-venttiilitekniikkaa. Lisätietoa foorumin projektiosastolla.

Ventoa on rakenneltu jo pitemmän aikaa, opiskelijabudjetin turvin. Autohan alkaa pikkuhiljaa olla jotain aivan muuta kuin mitä se on tehtaalta tullessaan ollut. Aikaisemman tekniikanvaihdon yhteydessä auton alusta päivitettiin vastaamaan vr6 Ventoa. Ajo-ominaisuuksia on lisäksi paranneltu H&R korkeus säädettävällä alustalla ja Power flexin puslilla. Vanteina pyörii alla Schmidt Space line malliset 9x16 vanteet, joista reunat ovat kokeneet kiillotuksen.Ulkokuoreen Vento on saanut pellistä levitetyt kaaret, sekä paksummasta pellistä tehdyt helmat korin jäykistämiseksi. Kylkilistat jäivät vain oviin, kaarista poistettiin listojen palaset. Etupuskuri ja takapuskuri on levitetty vastaamaan uusia kaaria. Etupuskurista on lisäksi poistettu lampun pesurit. Etupäähän on vaihdettu kolmos Golffin konepelti, merkitönmaski ja Hellan nelos Golf look-a-like valot. Puskurissa vilkkujen ja sumuvalojen paikat ovat täyttäneet In pron kristallin kirkkaat valot. Turhia koloja, kuten antennin reikä, sivuvilkkujen reiät ja merkkien kolot on tasoiteltu pois. Peileiksi on vaihdettu vilkulliset M3 peilit, joiden varret kokivat reilun lyhennyksen. Nyt ne ei enää sojota kohti taivasta. Takavalotkin ovat juuri vaihtuneet kristallin kirkkaisiin.

Sisustassa penkit ovat saaneet ylleen mustan nahkaverhoilun. Myös ovipahvit, käsijarrukahva ja vaihdekepin pussi verhoiltiin mustalla ja viininpunaisella keinonahalla. Jokaiselle istujalle löytyy niskatuki ja takapenkiltä vielä keskikyynärnoja. Tämän viimeisen tekniikkapäivityksen myötä myös matkustus viihtyvyyttä on pyritty parantamaan ilmastointilaitteen asennuksella. Muutama ämyri ja bassokaiutin, sekä näyttö ja dvd-soitin ovat myös löytäneet tiensä kabiiniin.Väriltään tämä Vento on lähellä tehtaan alkuperäistä metallinhohto viininpunaista. Uuteen maaliin lisättiin hieman sekä sinistä että keltaista helmiäistä.

Parempia kuvia luvassa kunhan auto saadaan taas kasaan ja leima paperiin. Yllä olevat muutokset ovat kuitenkin kaikki muutoskatsastettu, joten auto kestää inssin tarkemmankin silmäilyn.


Mainosta ffp.fi sivustolla.
Ota yhteyttä