Passat Variant 1.8T

Veskun Passat saapui maahan KCS:n toimesta, auton varustetaso oli varsin kattava jo tehtaan jäljiltä mutta täydennystä oli kuitenkin tulossa, ensin autoon hankittiin vanteiksi 18" A8-replikat, kyseiset vanteet muodostuivat kuitenkin nopeasti liian tusinavanteiksi ja ne korvattiin aidoilla ja hieman vanhemmilla A8 W12 "gullideckel" vanteilla, koko niillä on 8x18"et45, vanteiden mukana tuli lähes loppuun ajetut Yokohaman AVS Sport (225/40) renkaat joiden ajomukavuus on suorastaan hirveä ja ne vaihdettiin samankokoisiin Kumhon Ecsta SPT renkaisiin.

Madallus hoidettiin Kiiltovaunusta hankitulla KW Var.2 paketilla, korkeus-säädettävällä alustalla madallus saatiin juuri lain sallimaan 51mm.Varustetaso autossa on Highline ja listalta löytyy automaatti-ilmastointi, lasikattoluukku, nahkaverhoilu, navi, vakionopeudensäädin, ksenon-valot, jäähdytettävä hansikaslokero ym.ym.

MDComprexin ja KCS:n avustuksella autoon hankittiin lisää Highlineen (3bg) kuuluvia kromiosia, kattokiskojen ja kylkilistojen lisäksi maski, takaluukun-/ovenkahvat, peilinkuoret ja puskurinlistat (edessä kiinamallin yksiosainen lista) saivat pintaansa kromia.

Sisustapuolella kromia tuli vaihdekepin kehykseen, ovenkahvoihin ja kaiutinritilöiden ympärille, polkimet päällystettiin Phaethonin palikoilla, myös vasemmanjalantuki kyseisestä autosta. Alkuperäinen kokopuinen ohjauspyörä sai väistyä tyylikkäämmän 3bg-mallin puu-/nahkaohjaimen tieltä.

Sittemmin autoon vaihdettiin League LG205 DB vanteet kokoa 8x19" et 40 ja renkaina pyörii Syron Race kokoa 225/35.

Mainosta ffp.fi sivustolla.
Ota yhteyttä