Seat Leon FR 2.0 TDI

Keväällä 2009 Heikille tuli perheenlisäystä ja 2-paikkainen TT kävi turhan ahtaaksi. AVK:lta sattui sopivasti vastaan pienelle perheelle sopiva kakkoskoppainen Seat Leon. Auto oli jo muutaman kuukauden ehtinyt olla myynnissä, mutta ei ollut kenellekään kelvannut. Auto hankittiin aika pitkälti kuvien perusteella, mutta onneksi ei tästäkään mitään isompaa ylläriä löytynyt.

Tämän näköinen diesel sieltä sitten tuli. Keula romuna, samoin iso osa turvalaitteita sisältä. Varusteet autossa olivat ihan kohdallaan, alkaen 170hv TDI-moottorista. FR:ssä on sporttisempi alusta ja sisältä löytyvät hyvin tukevat istuimet ja jotain FR-aiheisia somisteita. Automaatti-ilmastointi löytyy tottakai, samoin monitoimiratti ja tehtaan bluetooth-HF.


Keulasta oli aikalailla kaikki kallis hajalla.


Apukuskin puolen runkoaisaa jouduttiin aavistus kiskomaan vasemmalle ja kuskin puolelle vaihtamaan aisan päätylappu.


Sisälle uudet airbagit ja turvavyöt eteen. Ja kojetaulu, apparin bägi kun lauetessaan tulee siitä läpi.


Auto oiottiin ja maalattiin Autonasennus J. Järvenpään tiloissa Siikaisissa.

Alle ruuvattiin TT:stä jääneet Audi A8:n Parabolit (8,5*18") ja H&R:n jousilla tultiin aavistus lähemmäs maan pintaa. FR:n sportti-iskarit toimivat noiden jousien kanssa loistavasti. Takaluukku on kuin mitoitettu Maxi-Cosin rattaille :)Lisää tarinaa projektista pajalle.com:ssa ja foorumilla.


Mainosta ffp.fi sivustolla.
Ota yhteyttä