AHU metallisilppua öp:n sihdissä.

Vain dieseleihin liitttyvät asiat

Valvoja: ffp jäsenet

divinee
-
Viestit: 93
Liittynyt: 17.7.2010 14:52

AHU metallisilppua öp:n sihdissä.

ViestiKirjoittaja divinee » 20.4.2014 18:27

Eli pitäs saada selville että mistä tonne öljypumpun sihtiin on tullu tota silppua. Silppu tuhostanu öljypumpun mutta muuta vaurioo ei oo ehtinyt tekeen. Palasia oli jostain about 15-20mm kehästä, palanen pienempää jousta (3mm), pätkä isompaa jousta(5mm), ~2mm kuula ja lisäks silppua mistä ei saa selvää. Magneettista tavaraa on kun samaa silppua on tarttunu käyntinopeusanturiinkin.
Tossa tutkiskelin ja en löytäny mistään puuttuvan mitään mikä pistäis silmään. Jos jollain viisaammalla olis ideoita että mistä noi palaset on peräsin niin tietää lähtee jatkaan selvittelyä?

MJ
-
Viestit: 471
Liittynyt: 24.1.2008 11:27

ViestiKirjoittaja MJ » 24.4.2014 15:43

Toimiko auto muuten, kun et kertonut mitään oireita? Jos jäi vajaakäyntiseksi, niin kuvaukset oreista/paloista sopisi venttilinnostajaan. Mitoista en tiedä täsmääkö tai miten isoja paloja sieltä kannelta asti alas pääsee...
http://www.rvs.fi/diagnostic/images/hydr_vent_3.gif

divinee
-
Viestit: 93
Liittynyt: 17.7.2010 14:52

ViestiKirjoittaja divinee » 26.4.2014 11:47

Ostin koneen irrallisena ja ollut kuulemma sitä vikaa että hukkaa öljynpaineet lämpimänä. Noh se selittyis tolla sihdin tukkeutumisella. Nostaja kävi itellä kanssa mielessä kun ei noita jousia oikein tahdo muualla olla lukuunottamatta öljypumpun paineensäätöventtiiliä. Noh jos se paininkuppi niin se selviää tossa kohta kun puran kannenkin.

Edit: Tutkiskeltu on ja tulin siihen johtopäätökseen että koneen kans on käyny seuraavanlainen tapahtumaketju: Paininkuppi hajonnu->tuhonnut kannen->kansi vaihdettu johonkin kohtalaisen uuteen ainakin nokasta ja yleiskunnosta päätellen->paininkupin rojuja ei oo siivottu pois öljypohjasta->sihti tukkoon ja osa silpusta pumppuun->alakerran laakerit ja pumppu kulahtanu->öljynpaineet ei nouse lämpimänä.


Palaa sivulle “Tekniikka - Diesel”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 26 vierailijaa