Polo ei käynnisty enää

Kaikki bensiinimootterihin ja niihin liittyvään tekniikkaan keskittyvä

Valvoja: ffp jäsenet

janivee
-
Viestit: 3
Liittynyt: 30.12.2009 18:13

Polo ei käynnisty enää

ViestiKirjoittaja janivee » 8.12.2010 17:52

2007 Polo.

Eilen käynnistyi ja tähän aamun mennessä aina aikaisemminkin ja hyvin käynnistyikin kesät talvet. Tänä aamuna ei enää käynnistynytkään. Starttaa, muttei käynnisty. Ihan pikkuisen hörähtää, mutta sammuu samantien.

Bensapumppu pyörii ainakin, kun virran kääntää päälle. Startatessa ei oikein kuule pyöriikö vai ei. Mikä ohjaa bensapumppua?

SES-valo. Kuuluuko sen sammua, kun virta laitetaan päälle? En muista enää mitä se on aiemmin tehnyt, mutta nyt se näyttää jäävän päälle. Vai sammuuko se yleensä vasta, kun auto käynnistyy?

Vikakoodeja ei ole vielä luettu. Mistä löytyy OBD-pistoke?

tos
-
Viestit: 1997
Liittynyt: 26.2.2004 15:43
Auto: Yeti -11, 2.0TDI DSG 4x4, Golf 1 Cabriolet -92, Polo Classic -84, Jetta CL 1.5 AT -83, Polo Coupe
Viesti:

ViestiKirjoittaja tos » 9.12.2010 10:38

Eihän ajoneston keltainen (avaimen)kuvake vilku mittaristossa

janivee
-
Viestit: 3
Liittynyt: 30.12.2009 18:13

ViestiKirjoittaja janivee » 9.12.2010 13:56

Ajonesto käväisi ensimmäisenä mielessä. En ollut silloin varma näkyykö se mitenkään. Eipä näytä vilkkuvan keltaisia valoja.

EPC valokin näytti palavan. EPC haulla näyttikin Googlesta löytyvän aika paljon tietoa. Jostain syystä vikakoodien luku ei onnistunut eilen illalla. Otin akunkengän irti ja jatkan tutkimista tänä iltana. Jos ei vikakoodeja saa itse luettua niin menkööt korjaamolle.

Edit: Vika jäi sitten mysteeriksi. Tänään, kun laitoin akunkengän kiinni ei EPC eikä SES valo palanut. Hetken starttausken jälkeen auto käynnistyi ja käynnistyi 4 kertaa tänään.


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija

© 2000 - 2016 ffp